Reivindiquem el dret dels infants a jugar! 

El 20 de novembre és el Dia Universal dels Drets dels Infants (DUDI). Enguany és el 31è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants. Precisament, el seu article 31, recull que els nens i nenes tenen dret al joc, al descans i a les activitats recreatives i culturals.

Malauradament, la irrupció de la pandèmia de la COVID-19 està alterant la vida de nens, nenes i adolescents, impactant no només sobre la salut, sinó també en el dia a dia de la seva activitat educativa, així com en els seus moments d’oci i temps de lleure.

A Esplugues, des de fa anys, celebrem aquest dia fent una gran festa. Aquest any, adaptant-nos a les circumstàncies, les entitats d’educació en el lleure Esplai Espurnes, Esplai Pubilla Cases-Can Vidalet i Espluga Viva, conjuntament amb l’Ajuntament d’Esplugues, hem preparat un seguit d’activitats per poder celebrar aquest 20N jugant des de casa.

A l’apartat de RECURSOS del web trobareu diferents propostes de jocs per jugar en família, així com un Escape Room virtual (a partir de 12 anys, en versió en català i en anglès). Us recomanem, igualment, que feu una ullada al Manifest del Dia Universal dels Drets dels Infants que hem preparat.

X