L’Escola Folch i Torres d’Esplugues ha organitzat una jornada de carnaval dedicada als jocs de taula. “La nostra festa sempre ha estat molt participativa, amb molta implicació per part de les famílies, el professorat i tot l’alumnat. Aquest any no podia ser així a causa de la pandèmia, però molts infants van descobrir nous jocs de taula durant el confinament i també que era una manera de compartir temps amb les persones de casa”, explica Ana Llergo, cap d’estudis de l’escola.

Dit i fet. Tot l’alumnat de la Folch i Torres van preparar disfresses de jocs de taula, d’ahir i de sempre. Al perfil d’Instagram d’Esplugues Crea (https://www.instagram.com/espluguescrea/tagged/) podeu veure les seves propostes, totes supercreatives i artesanals, per aquests dies de disbauxa. Com a complement de la seva disfressa van fer servir la màscara que els va facilitar la regidoria de cultura i que cada infant va decorar al seu gust.

Després de la festa del matí, cada grup va dedicar la tarda a jugar a la seva classe a diferents jocs de taula, com el parxís, l’oca, el mikado o el pictionary. Sens dubte, va ser una festa de carnaval ben Playful!

X