I IRT Ràpid Espluguenc 2022 

95 anys després que es creés la Penya Escaquista (1927) a Can Carlets, on tenia la seva seu el Cercle Catòlic i  se celebrés el primer torneig d’escacs entre aficionats, el C.E.E.Espluguenc porta a Esplugues els primers  Tornejos Internacionals homologats per la FIDE per a que es disputin a la nostra ciutat. 

 

El torneig organitzat pel C.E.E.Espluguenc, s’ha dut a terme sota la direcció d’Ana María Martos Martín, sòcia  de la nostra entitat des del 2014 i amb una extensa assistència a competicions d’alt nivell i, com a responsable  de retransmissió, la nova incorporació al Club , Josep Lluís Fernández Guevara. L’equip arbitral ha estat dirigit  per l’Àrbitre Internacional (AI) Miquel Fernández-Díaz Mascort i com a auxiliar l’Àrbitre català (ACP) José A.  García Gil. 

Totes les rondes i partides han estat retransmeses en directe per internet, gràcies a les noves tecnologies de  les que disposa l’entitat a la nostra instal·lació esportiva. 

Hi han participat jugadors de: C.E.E.Espluguenc (5), Castelldefells, C.E. (2), Jake, C.E. (2), Sitges Prado Suburenc,  P.E. (2), Cor de Marina, C.E. (1), Cornellà, C.E. (1), El Prat, C.E. (1), Espiga de les Corts (1), Hospitalet Bellvitge,  C.E. (1), Peón Negro, C.E. (1), Sant Joan Despi,C.E. (1), amb edats compreses entre 9 anys el de menor edat i  79 anys el més veterà. 

X