Com cada any, arriba una de les festes més esperades de la primavera!

La Festa durarà tot el dia, d’11 a 14 h i de 17:30 a 1:30 h de la matinada i girarà entorn dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb activitats per a totes les edats, organitzades pels diferents serveis de l’Ajuntament d’Esplugues i entitats que formen part de la Xarxa Playful i altres entitats de la ciutat.

Enguany, la tradicional Zumba Solidària es realitzarà a les 18:15 h al camp municipal d’esports Salt del Pi. Els beneficis aniran adreçats a la investigació del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu. Inscripcions aquí.

La piscina d’estiu estarà oberta a tothom (amb preus públics) i es faran dues activitats dinamitzades. Les activitats són gratuïtes però caldrà inscripció prèvia,  Inscripcions aquí.

Aquest any, la Festa de la Percussió celebra la seva 20a edició. Atabalats i altres grups posaran ritme a la Festa a partir de les 18 h i s’allargarà amb concert i DJ fins a la matinada.

El Consell d’Infants d’Esplugues ha preparat tota una sèrie d’activitats, que es realitzaran al matí, per donar a conèixer tot el que fa des de 2009.

Hi haurà una zona primera infància (0-3) amb l’obrador de sorra de la Rauxa i l’Esplujuga, així com un espai habilitat per canviar nadons.

Durant tot el dia comptarem amb l’Espai del conte, amb conta contes per a totes les edats.

Gaudir de la Festa tindrà premi: passeu per al Punt d’Informació i us ho explicarem.

Podeu consultar tota la programació a https://playful.esplugues.cat/festajoc

Us ho perdreu?

X