La Setmana del Joc va acabar amb la participació de més de 15 entitats de la ciutat d’Esplugues. Es van proposar una sèrie de reptes i activitats diverses per a fer en família des de casa, doncs només una de les propostes convidava als veïns i veïnes a fer un ral·li fotogràfic de diferents punts lúdics de la ciutat, aprofitant la transició a la fase de desconfinament.

Les activitats proposades anaven des de crear cometes, receptes, classes online de ioga per a nens i jocs de moviment per a fer exercici durant el confinament fins a la invitació per a realitzar un embarbussament en català sense cometre errors. Les activitats van incloure també conta-contes en viu i jocs virtuals facilitats per adolescents.

Volem agrair a totes les entitats i a les diferents àrees de l’Ajuntament per la seva participació i difusió d’aquesta setmana tan important per a la nostra ciutat. Jugar és un dret i el projecte Playful Paradigm honra la celebració d’aquest dia, inclús de manera virtual.

Com a corol·lari d’aquesta activitat co-creem el Manifest del Joc, que hem compartit amb la Coordinació Europa URBACT i podran visualitzar en el següent enllaç de youtube

X